BIBLIOTHEEK OP AFSPRAAK

Vanaf 14 december wordt de werkwijze van de bib aangepast.  Het wordt niet langer de ophaalbib maar de bib op afspraak.

foto van bibliotheekgebouw

Vanaf maandag 14 december kunt u de bib op afspraak bezoeken.   Bedoeling is dat u een mail stuurt bibliotheek@lichtervelde.be met het verzoek om een afspraak te maken.  Vermeld zeker de momenten waarop u absoluut niet kan zodat we onmiddellijk een passend moment kunnen toekennen.  U zult een mail terug krijgen met het tijdstip waarop u mag komen.  U krijgt een periode van 30 minuten toegewezen waarin u zelf alle handelingen kan doen.  Voor de rest blijven alle huidige coronamaatregelen van toepassing:  het dragen van een mondmasker, voldoende afstand houden, handen ontsmetten (na het binnenbrengen van de boeken) en slechts één persoon per bezoek (uitzondering voor één kind onder de twaalf jaar).